Cégismertető

A rendelkezésre álló erőforrásainkkal, kiemelt referencia munkáinkkal kívánjuk bemutatni cégünk minőségi, szakmailag megbízható és korrekt munkavégzését.

Vállalkozásunk 2007 első negyedévében alakult, az M3-as autópálya építésén foglalkoztatott geodétákból, berettyóújfalui székhellyel.

Filozófiánk szerint, ahogy az elmúlt években is, úgy a jövőben is törekedni fogunk a gyors, megbízható és pontos munkavégzésre. Ezt nagyban elősegíti fiatalos, lendületes, jól terhelhető csapatunk, mely az évek során szerzett tapasztalatait kamatoztatja a kisebb-nagyobb beruházások alkalmával.

Megbízásainkat korszerű technológiai felszereltségünknek köszönhetően, magas minőségi normák szerint, minden várakozásnak megfelelve hajtjuk végre.

Otti logoMegalakulásunkat követően sikerült olyan mérnöknapidíjat kikalkulálnunk, melynek köszönhetően folyamatosan versenyképesek vagyunk a piacon. A kedvező ár mellett legnagyobb erényünk, hogy munkánk kifogástalan, precíz, megrendelőink pedig bármikor, maradéktalanul számíthatnak ránk.

A társaság fő tevékenységi köre a földmérés, mérnöki tevékenység, tanácsadás.

Cégünk az útépítési, magas- és mélyépítési geodézia mellett, az ipari geodézia, az ingatlan nyilvántartás változását érintő és sajátos célú geodéziai munkálatokat is vállal. Továbbá foglalkozunk térképkészítéssel és tervezéshez szükséges előkészítő felmérési munkákkal is.

Fő profilunk az előbb felsorolt tevékenységek közül a vonalas létesítményekre vonatkozó teljeskörű geodéziai szolgáltatások nyújtása, mint, például: az autópályák, autóutak, elkerülők és egyéb utak, árvízvédelmi töltések, védőgátak építésénél felmerülő geodéziai feladatok (kitűzés, felmérés, mennyiségszámítások) ellátása.

A fent bemutatott építőipari területek munkafolyamatait szakképzett, a kivitelezésben jártas szakemberek végzik.